Рада розглянула 184 «земельні» поправки, продовжить у пʼятницю

вру4

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук закрив засідання парламенту в четвер. Народні депутати працювали до 19:30, повідомляє Укрінформ.

Під час вечірнього засідання парламентарії розглянули 184 поправки до законопроєкту 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» з понад 4000.

Після цього віцеспікер Руслан Стефанчук закрив засідання.

Крім того, депутати відхилили два проєкти постанов, які передбачали скасування рішень про ухвалення законів «Про повну загальну середню освіту» і «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

У четвер, 6 лютого, Верховна Рада розпочала розгляд у другому читанні законопроєкту 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».

Народні депутати від фракції «Батьківщина» і «Опозиційна платформа - За життя» блокували трибуну та президію.

Нагадаємо, верховна Рада 13 листопада 2019 року ухвалила в першому читанні законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (№2178-10), який зокрема передбачає скасування з 1 жовтня 2020 року заборони на продаж землі.

Читайте також: Депутати не витримали і закрили засідання щодо ринку землі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: