У Львові розшукують собаку, який покусав 20 людей

2020-02-06 08.42.00 zaxid.net a114acdb4eed

У Личаківському районі Львова невідомий собака кидається на перехожих. Лише від початку року до медиків звернулось вже майже два десятки покусаних львів'ян.

Всі вони з одного району і називають одні і ті ж прикмети зубатого: рудий, безпородний і на перший погляд не агресивний. Швидко підбігає, кусає і одразу ж втікає. Зараз тварину розшукує ЛКП «Лев», пише Zaxid.net.

В ЛКП «Лев», яке займається відловом бродячих псів у місті, кажуть, вже з ніг збились у пошуках цього пса. Ловець Йосип близько тижня день у день прочісує цей район із фото рудого. Та патрулювання поки що не дають жодних результатів.

«Не знати, де вона буває. Винниківський ринок, Некрасова, Пекарська — всюди об'їжджаємо. Собака пропав безвісти», — бідкається ловець собак ЛКП «Лев» Йосип.

Комунальники ж підозрюють, що собака господарський, хоч і без ошийника. На день його найвірогідніше забирають додому. Тому натрапити на рудого розбишаку у робочі години ловці ніяк не можуть. Майже всі випадки ставались в проміжку між 9 вечора та 8 ранку. Схожий спалах був і минулого року.

«На сьогодні вже є майже 20 укусів. І це лише за два останні тижні. Оскільки це тривалий відрізок часу, ми не можемо стверджувати, що собака скажений. Бо він би помер до 10 днів в будь якому випадку», — сказала директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Усі постраждалі підтверджують, що собака відносно доглянутий і, попри безпородність, не схожий на вуличного.

У ЛКП «Лев» просять львів'ян, хто впізнав рудого нападника або знає його господарів, звертатись до них або ж у Личаківський райвідділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: