Корикова та інші актори двічі безуспішно намагалися в'їхати в Україну

uzn_15744264905

Група громадян Російської Федерації прибула вчора в однин з пунктів пропуску на українсько-молдовському кордоні. Працівникам Державної прикордонної служби України вони повідомили, що їдуть на гастролі.

Про це повідомляє сайт МВС України.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону встановили, що іноземці є учасниками ліричної комедії «Ідеальний свідок». Вони переконували, немає підстав не впустити їх на територію України. Проте прикордонники з’ясували, що двоє з росіян є акторами, які незаконно відвідували тимчасово окуповану територію АР Крим, де брали участь у зйомках фільму.

Прикордонники відмовили їм у в’їзді в Україну та проставили заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

Ще двоє іноземців з цієї групи не змогли підтвердити мету своєї поїздки в Україну, через що також були не пропущені через кордон. Решта громадян Росії відмовилися їхати в Україну.

Після завершення всіх процедур їх повернули до Республіки Молдова.

Однак вже за декілька годин ця група іноземців знову з’явилася на українському кордоні. Цього разу вони обрали інший пункт пропуску, певно сподіваючись, що їм все ж вдасться потрапити в нашу країну. Окремі іноземці чітко розуміли про наявність у них заборони на в’їзд. Проте митники не впустили громадян РФ і вдруге.

Через умисне невиконання рішення на двох громадян РФ наклали штраф. Крім того, вони отримали продовження терміну заборони на в'їзд до 10 років. Іншим 4 громадянам Росії проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки відповідні до норм Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: