На Міхновських демонтують будинок і поставлять шестиповерхівку

17___.___18_5

Виконавчий комітет Львівської міської ради будівництво багатоквартирного житлового на вул. Братів Міхновських.  

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоквартирного житлового на вул. Братів Міхновських.  

Зокрема, виконком видав ОСББ «Міхновські» містобудівні умови на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Братів Міхновських, 18 з демонтажем будівлі, яка є зараз. Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Як пояснив начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР Антон Коломєйцев, цей проект кілька разів розглядали на містобудівній раді та вносили багато правок та змін, зокрема відкоригували планування підземного паркінгу.

Площа земельної ділянки становить 0,0597 га. Вона є в межах історичного ареалу міста. Ділянка перебуває у комунальній власності і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Вона належить до зони Ж-2 – зони малоповерхової забудови(до 4 поверхів), однак згідно з рішенням містобудівної ради тут дозволено будівництво споруди до 6 поверхів.

Гранична висота забудови визначена на рівні 18 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 60 %. Одноповерхову будівлю, яка зараз знаходиться на ділянці, буде знесено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: