Торік до Польщі не пустили майже 60 тисяч українців

кордон

У 2019 році польські прикордонники 55 млн разів здійснили перевірку осіб, що перетинали кордон, з них найбільше - на кордоні з Україною (21,7 млн разів).

Як повідомили у пресслужбі Прикордонної служби Польщі, загалом до Польщі торік не впущено понад 96 тис. іноземців, з яких найбільше відмов на кордоні з Україною – понад 60 тисяч, повідомляє Укрінформ.

Переважна більшість відмов стосувалася громадян України – 58,5 тис. Найпоширенішою причиною відмови у в’їзді до Польщі були відсутність дійсної візи чи документа, що підтверджує особу, документів, що підтверджують мету в’їзду до Польщі, мінімально необхідної суми для здійснення подорожі.

У 2019 році польські прикордонники затримали на так званому зеленому кордоні, поза пунктами пропуску, 178 іноземців, які намагалися потрапити до Польщі. Найбільше з них (148 осіб) затримано на польсько-українському кордоні.

Польські прикордонники торік виявили на кордоні 1,2 тис. випадків використання відсутність підроблених віз, паспортів чи інших документів, які дозволяють легально перебувати в Польщі. Серед подорожуючих з фальшивими документами найбільше торік було громадян України – 826.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: