Дорогу Мостиська-Краковець ремонтуватимуть в рамках Програми "Польща - Білорусь - Україна"

84480507_541986279763919_4078178018575515648_n
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Вчора, 7 лютого, в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза провів робочу зустріч з представниками Спільного технічного секретаріату, в рамках якої обговорили ряд питань щодо реалізації транскордонного проекту “Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури”.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Проект передбачає виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О141003 Мостиська — Краковець, що з’єднує пункти пропуску через державний кордон між Україною та Республікою Польща, а саме “Шегині — Медика” та “Краківець — Корчова”.

На автомобільній дорозі Мостиська – Краковець, загальна довжина якої становить 19,1 км, виконають роботи з поточного середнього ремонту, в рамках якого буде відновлено дорожнє покриття, влаштовано тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також проведені заходи із організації дорожнього руху.

Зараз активно тривають роботи для реалізації зазначеної програми. Вже навесні очікується оголошення публічних закупівель послуг для визначення переможця на проведення ремонтних робіт.

Варто зазначити, Проект реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області (головним Бенефіціаром) у партнерстві з Асоціацією “Єврорегіон Карпати — Україна” і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у Рамках Програми транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: