На дорогах Львівщини очікується ожеледиця

06_e47a3
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА інформують про стан автомобільних доріг та метеорологічну обстановку на території області 9 лютого.

Стан автомобільних доріг на 06:00 год. 9 лютого 2020 року

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: від -12°С до -2°С, працюють (чергують) 12 (88) одиниць техніки та 17 (94) осіб;

Перевали:
Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -10°С, працюють (чергують) 0 (2) одиниць техніки та 0 (2) осіб;
Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: -12°С, працюють (чергують) 0 (0) одиниць техніки та 3 (0) особи;
Орявський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -10°С, працюють (чергують) 0 (3) одиниць техніки та 0 (3) осіб.

Фактична погода: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно –західний 1-3 м/с, подекуди, штиль. Температура від -4 до -11°С, у горах до -15°С;

Прогноз погоди у Львівській області: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі 2 – 5 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Температура вночі 4 – 9°С морозу, в горах 12 – 14°С морозу, вдень 1 – 6°С тепла.
Прогноз погоди у Львові: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі 2 – 5 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 7°С морозу, вдень 2 – 4°С тепла.

З 08:00 год. 8 лютого до 05:00 год. 9 лютого опадів не випало.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.
За поганих погодних умов – ожеледиці – особливо треба бути пильним водіям. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. При наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: