У Львові відбувся юнацький чемпіонат України з кульової стрільби

84638907_2540612716154236_3137751549946626048_n-1-820x510
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Цими вихідними у Львові завершився чемпіонат України з кульової стрільби серед учасників 2002 р.н. та молодших. Змагання, що відбулись за підтримки відділення НОК України у Львівській області, зібрали молодих спортсменів з усіх куточків нашої країни.

Вперті протистояння за декілька днів визначили фіналістів у двох категоріях: стрільба з пневматичної гвинтівки та стрільба з пістолета, повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

У поєдинку за перше місце в стрільбі з пневматичної гвинтівки зійшлись команди Вінницької та Дніпропетровської областей. Представники Дніпропетровщини зі старту заволоділи перевагою, однак вже до десятого пострілу, тобто до екватору протистояння, суперники їх наздогнали та почали домінувати. Друга половина пройшла на умовах вінничан, відтак саме вони святкували впевнену перемогу – 85:75. Найбільше доклалась до перемоги своєї команди майстер спорту Дарія Римська – вона виборола одразу 28 залікових пунктів, котрі й вирішили долю чемпіонського титулу.

У фінальному двобої у стрільбі з пістолета брала участь команда Львівщини, втім її суперники з Дніпропетровщини не залишили жодного шансу на боротьбу – 68:92. Найбільш успішно з-поміж львів’ян виступив Роман Плескун – він приніс своїй команді 29 очок.

Церемонія нагородження призерів вже традиційно не обійшлась без подарунків від відділення НОК України у Львівській області, а найуспішніших спортсменів тепер чекає найбільша нагорода – виступи на європейській арені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: