Львів хоче купити 10 трамваїв і 100 автобусів

IMG_1706-3-696x464

Сьогодні, 10 лютого, ЛКП «Львівелектротранс» оголосило тендер на закупівлю 10 низькопідлогових трамваїв, а ЛК АТП № 1 оголосило тендер на придбання 100 автобусів.

Про це повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Закупівля фінансується Європейським інвестиційним банком у рамках проекту «Міський громадський транспорт України».

«Ще у 2017 році була розроблена короткотермінова стратегія як і якими засобами швидко і суттєво покращити роботу громадського транспорту у Львові. Це стосується як електротранспорту, так і автобусів.

За цей час вже закуплено 150 нових автобусів, 30 трамваїв і 50 нових тролейбусів.

Сьогодні оголошено тендер на придбання 10 нових 30-метрових, низькопідлогових трамваїв. Це аналог нашого 5-секційного трамваю Електрон. А також тендер на закупівлю 100 нових 12-метрових низькопідлогових автобусів. Ці два тендери відбуваються за фінансування Європейського інвестиційного банку з державними гарантіями. Тому все відбуватиметься за правилами ЄІБ.

Ці закупівлі дозволять покращити сферу перевезень пасажирів нашим громадським транспортом. Запрошуємо до участі в торгах усіх виробників, як українських, так і закордонних», — розповів Андрій Білий.

Також зараз готують документацію на оголошення тендеру на придбання 100 тролейбусів з автономним ходом.

Довідка. Оголошення про тендер на закупівлю трамвайних вагонів, що фінансується Європейським інвестиційним банком на сайті ЄС можна переглянути за посиланням.

Термін подання пропозицій — 24.03.2020р., 13.00 год за місцевим часом.

Оголошення про тендер на закупівлю автобусів, що фінансується Європейським інвестиційним банком. В публікації також прошу вказати наступну ссилку публікації оголошення на сайті ЄС можна переглянути за посиланням.

Термін подання пропозицій — 23.03.2020р., 13.00 за місцевим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: