Мерія боротиметься з «Львівобленерго» через збитки і дискомфорт сихівчан

original-1231638938-696x409
фото ілюстративне

Протягом останніх двох тижнів через систематичні аварійні ситуації на високовольтних лініях ПрАТ «Львівобленерго» мешканці Сихова регулярно звертають на Гарячу лінію міста.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради.

У зв’язку з періодчиним відімкненням електропостачання на Сихові мерія готує звернення до керівництва «Львівобленерго» з проханням полагодити свої об’єкти та забезпечити стабільне електропостачання до Сихівського масиву.

«Протягом останніх двох тижнів через систематичні аварійні ситуації на високовольтних лініях ПрАТ «Львівобленерго» відключається частина Сихівського масиву, що призводить до пошкодження електроприладів мешканців, зупинки центральних теплових пунктів та індивідуально теплових пунктів. А це, у свою чергу, унеможливлює подачу тепла та гарячого водопостачання мешканцям, призводить до зупинки насосів для підкачки холодної води до верхніх поверхів багатоквартирних будинків, а також зупинки ліфтів. Для відновлення функціонування ліфтів необхідно виконати роботи із їхнього запуску в кожному під’їзді багатоквартирного будинку, що займає багато часу та додаткових зусиль», — повідомили у Сихівській РА.

У зв’язку з цим Львівська міська рада готує звернення до ПрАТ «Львівобленерго» з проханням полагодити свої об’єкти та забезпечити стабільне електропостачання. Адже часті аварійні відключення електропостачання завдають значних фінансових збитків безпосередньо мешканцям та комунальним підприємствам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: