У Львові затримали зловмисників, причетних до грабежів та розбою

поліція затримані

Як попередньо встановили правоохоронці, раніше судимі львів’яни та мешканець Кривого Рогу пограбували хлопців, котрі вийшли з розважального закладу. Один з них погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима у пасажира залізниці.

Раніше судимі львів’яни та мешканець Кривого Рогу пограбували хлопців, котрі вийшли з розважального закладу. Один з них погрожуючи, імовірно пістолетом, заволодів грошима у пасажира залізниці.

У Залізничний відділ поліції 3 лютого з заявою про пограбування звернувся 25-річний мешканець Жидачівського району. За словами заявника, вночі у під’їзді одного з будинків на вулиці Олени Степанівни у Львові троє зловмисників, застосувавши фізичне насильство, відібрали у нього та у його 23-річного товариша гроші, банківську картку, мобільний телефон та особисті речі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку відділення поліції на станції Львів Залізничного відділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, своїх жертв – хлопців, котрі вийшли з розважального закладу, зловмисники відстежили заздалегідь. Вони дочекались зручного моменту, заштовхали їх у під’їзд, де побили й пограбували.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

У той самий день оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 33 та 35 років, котрі раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності та затримали їх. Суд обрав для них запобіжний захід – тримання під вартою.

5 лютого, до поліції звернувся 23-річний житель Черкаської області. Чоловік повідомив, що близько 7.00 на Головному залізничному вокзалі у Львові невідомий чоловік, погрожуючи йому предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима у сумі 1600 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння цього злочину причетний 32-річний житель Кривого Рогу, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Оперативники карного розшуку затримали зловмисника на Головному залізничному вокзалі Львова та вилучили у нього іграшковий пістолет. Встановлено, що він також причетний до пограбування відвідувачів розважального закладу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження (розбій) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів у Львові та на території області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: