У рамках ротації із зони проведення ООС повернулися бійці батальйону «Львів»

львів котик

У рамках ротації із зони проведення ООС повернулися бійці батальйону «Львів» та зведеного загону поліцейських Львівщини.

Зустрічали правоохоронців сьогодні, 10 лютого, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, начальник управління кадрового забезпечення підполковник поліції Володимир Жданов, товариші по службі, а також рідні та близькі, - повідомляють у поліції Львівської області.

«Мені приємно сьогодні бачити вас у тому ж складі, в якому ви виїжджали на схід. Ви в повному обсязі виконували покладені на вас обов’язки і отримали відзнаки та грамоти від керівництва поліції Донецької області, а також від керівництва Операції об’єднаних сил. Дякую вам за добросовісну службу», – звернувся до бійців Василь Віконський.

Правоохоронцям, які забезпечували правопорядок у зоні бойових дій, очільник поліції Львівщини вручив подяки «за сумлінне виконання службових обов’язків із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії у зоні проведення Операції об’єднаних сил».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: