У ще одного українця діагностували коронавірус

IMG_9862-1-696x464
фото ілюстративне

Першого громадянина України, якому його діагностували, госпіталізували в лікарню Токіо.

На круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині біля берегів Японії, коронавірус діагностували в іще одного українця. Про це пише «BBC Україна».

Перший хворий українець проходить лікування в лікарні в Токіо. У нього немає зовнішніх ознак хвороби, проте в його організмі був виявлений коронавірус 2019-nCoV. Усього на судні 25 українців, усі вони є членами екіпажу.

Загальна кількість хворих станом на 10 лютого сягнула 130. Нагадаємо, що всього на лайнері перебувають 3700 осіб.

Зазначають, що за добу 9 лютого від коронавірусу померло найбільше людей - 97. У Китаї за весь час з початку виявлення коронавірусу померли 908 осіб, а захворіла 40 171 людина. За даними китайської влади, вилікувати вдалося 3 281 пацієнта.

Нагадаємо, Японія ізолювала круїзний лайнер Diamond Princess з майже 4 тис. пасажирів на борту після того, як у 80-річного китайця виявили коронавірус нового типу 2019-nCoV. Пасажири і члени екіпажу, у яких не виявили коронавірусу, залишатимуться на кораблі мінімум 14 днів.

9 лютого повідомляли, що коронавірус уперше виявили у громадянина України. Його зняли з лайнера і госпіталізували в японську лікарню на карантин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: