Вночі у Львові на випадок негоди чергуватимуть комунальники

zobrazennaviber2020-02-1009-29-38_5e410d01f3fe4
фото ілюстративне

З огляду на погодні умови сьогодні вночі чергуватимуть аварійні бригади. Це дозволить оперативно ліквідувати наслідки можливих збитків.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, аварійні служби готові оперативно виїжджати на місця для ліквідації пошкоджень.

«Сьогодні орієнтовно з 10.30 год почався сильний вітер. Упродовж дня було повалено 20 дерев. Найбільше з них у Франківському районі. З них 13 дерев вже розкрижовано, жодне не є на проїзній частині дороги і не заважає проїзду. Ще 7 дерев необхідно порізати.

Було також пошкоджено 10 дахів. 8 дахів вже відремонтовано, а 2 — в роботі. Також була пошкоджена зупинка у Залізничному районі — знесений її дашок. Залізнична РА вже замовила новий дашок, щоб перекрити зупинку», - розповіла Маруняк.

Крім того, у Сихівському районі також похилився рекламний щит, але його представники адмінтехнічного управління оперативно приїхали на місце, встановили щит і усунули всі недоліки.

Сьогодні вночі працюватимуть чергові бригади, вони готові оперативно виїжджати на місця для ліквідації пошкоджень у разі виникнення проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: