19 лютого на Львівщині пройде земельний аукціон

Auctioneer is hitting with gavel. Auction and Justice concept.

У середу, 19 лютого відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності, що знаходяться поза межами населеного пункту.

Про це повідомляє пресцентр Львівської ОДА.

До продажу права оренди на земельних торгах пропонується право оренди земельних ділянок, що розташовані:

- на території Волянської сільської ради Дрогобицького району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 0,96 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 1308,37 грн.

- на території Волянськоїсільської ради Дрогобицького району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 3,20 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 4361,19 грн.

- на території Ожидівськоїсільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 4,83 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 3269,53 грн.

- на території Соколянської сільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 2,89 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 679,06 грн.

- на території Соколянськоїсільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 8,44 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 11563,98 грн.

- на території Соколянськоїсільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 8,98 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 2746,54 грн.

- на території Соколянської сільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 4,43 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 1174,16 грн.

- на території Соколянської сільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 8,74 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 2316,92 грн.

- на території Соколянськоїсільської ради Буського району Львівської області.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 19,42 га. Цільове призначення: для ведення фермерського господарства. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 4828,39 грн.

Аукціони проводитимуть у Львові за адресою: вул. Сахарова, 46. Початок торгів о 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 08-00 год. до 10-40 год. за адресою: м. Львів, вул. Сахарова,46.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: