Британська Cadogan Petroleum, що працює на Львівщині, збільшила видобуток нафти на 15% у 2019

7bfaf60aa51b83328b325a1c2fc080983c282f30

Британська незалежна нафтогазова компанія Cadogan Petroleum, яка працює в Україні 14 років, збільшила на 15% видобуток нафти за результатами попереднього року. Загальний обсяг видобутку за 2019 рік в середньому складає 288 барелів нафти на добу.

Зазначимо, що у грудні 2019 року компанія отримала 20-річний спецдозвіл на видобування на Блажівському родовищі у Львівській області. Компанія зростила видобуток, незважаючи на 30-денне тимчасове призупинення робіт на Блажівському родовищі у листопаді-грудні, через затримку із отриманням спецдозволу.

«Збільшення видобутку у 2019 році підтвердило позитивну тенденцію на зростання, яку компанія розпочала декілька років тому. Фактично об’єм видобутку зріс майже вдвічі  порівняно із 2017 роком. Для нас стратегічно  важливо нарощувати свою діяльність в Україні та покращувати показники наших активів тут. Зараз компанія очікує на отримання спецдозволу на геологічне вивчення з подальшим видобутком на Бітлянській ліцензійній площі у Львівській області, де ми ведемо свою діяльність», – повідомив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу компанії.

Протягом дії Бітлянського спецдозволу Cadogan Petroleum провела польові роботи з геологічного вивчення та апробації запасів ділянки. Компанія має усі проміжні погодження від Державної комісії України щодо запасів корисних копалин, Міністерства екології та Львівської обласної Ради і очікує завершення процедури від Державної служби геології та надр України.

Нагадаємо, що компанія — інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні ініціативи для громад: проекти енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо. У 2019 р. компанія запустила масштабний проект з енергоефективності в громадах Старосамбірського району на Львівщині. Cadogan Petroleum замінила понад 3000 старих ламп розжарювання та люмінесцентних ламп в оселях місцевого населення та будівлях соціальної сфери (школах, народних будинках тощо) на енергоефективні LED-лампи.

У попередньому році компанія підписала меморандуми про соціально-економічну співпрацю з селищами Старосамбірського, Самбірського районів та Турківського районів Львівської області на 6 мільйонів 530 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: