«Греко-католика зі Львова не взяли до Ватикану»: чому пішов Богдан,- ЗМІ

IMG_5574

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан 10 лютого мав неприємну розмову з Володимиром Зеленським, після якої остаточно вирішив піти з посади.

Про це йдеться у матеріалі «Української правди».

Журналісти видання посилаються на свої джерела в ОПУ.

«Богдан сказав, що хоче написати заяву про звільнення, якщо президент цього хоче. Зеленський відповів: «іди та пиши», - розповіли співрозмовники УП. Співрозмовники журналістів розповіли, що Богдан хотів звільнитися ще після інциденту з помічником Зеленського Андрієм Єрмаком, який відповідав за вирішення «іранської кризи», але тоді його відмовили заступники та найближче оточення.

Але Зеленський на тлі цього і далі демонстрував свою прихильність до Єрмака. Так, 1 лютого президент у своєму Офісі проводив інтерв'ю із потенційними кандидатами до оновленого уряду. На цих співбесідах Богдана не було, але були присутні перший помічник Сергій Шефір, прем'єр-міністр Олексій Гончарук та Андрій Єрмак. За даними джерел, останньою краплею для Богдана стала поїздка Зеленського до Італії, де він зустрівся, зокрема, із Папою Римським.

У ній президента супроводжував Єрмак та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, у якого відносини із Богданом також не склалися. В цьому випадку, як стверджується, у Богдана спрацювала вже особиста образа, адже він греко-католик зі Львова, і його не взяли у відрядження до Ватикану.

Як повідомляла ІА Дивись.info, сьогодні президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Єрмака на посаду керівника Офісу президента України. Перед цим Зеленський звільнив Єрмака з посади помічника президента, а Андрія Богдана - з посади керівника Офісу президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: