Приміщення дитячого психоневрологічного диспансеру у Львові таки продадуть з аукціону

IMG_5665

Депутати Львівської обласної ради погодили реорганізацію комунального закладу «Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер», що на вул. Драгоманова.

Реорганізація відбуватиметься шляхом приєднання диспансеру до  комунального закладу ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр», що на вул. Дністерська (так звана Чорнобильська лікарня).

Згідно з рішенням, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр стане правонаступником майна, прав та обов’язків дитячого психоневрологічного диспансеру. Приміщення дитячого диспансеру також перейдуть на баланс Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Управлінню майном доручено вжити заходів щодо виключення дитячого психоневрологічного диспансеру з Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

Підтримати це рішення депутатів закликали голова ЛОР Олександр Ганущин, його перший заступник Богдан Гагалюк, голова медичної комісії Ігор Ковальчук та керівник департаменту охорони доров'я ЛОДА Андрій Васько та заступник голови ЛОДА Іван Собко. Зокрема останній закликав депутатів прийняти важке і непопулярне, але потрібне рішення.

Прихильники реорганізації наголошували, що заклад перебуває у жахливому стані і не має перспектив розвитку, натомість у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі створені значно кращі умови для лікування дітей.

Відтак «за» проголосували 46 депутатів.

При цьому рішенням передбачено, що вивільнене приміщення буде виставлене на аукціон.

Нагадаємо, проти ідеї реорганізації виступав колектив та пацієнти диспансеру. Через це прийняття рішення щодо реорганізації кілька разів відкладали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: