СБУ перевіряє факт листування Киви із Жириновським

кива 3

Народний депутат України від «Опозиційної платформи - За життя» Ілля Кива в сесійній залі листувався з абонентом, підписаним як «Володимир Жириновський».Служба безпеки України вивчає, чи дійсно нардеп спілкувався з лідером російської партії ЛДПР, про це повідомляє «Суспільне».

Народний депутат України від «Опозиційної платформи - За життя» Ілля Кива в сесійній залі листувався з абонентом, підписаним як «Володимир Жириновський».
Служба безпеки України вивчає, чи дійсно нардеп спілкувався з лідером російської партії ЛДПР, про це повідомляє «Суспільне».

Служба безпеки України зацікавилася ймовірним фактом спілкування народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Іллі Киви із главою російської партії ЛДПР Володимиром Жириновським, який відомий антиукраїнськими висловлюваннями та підтримкою терористичних угруповань на Донбасі.

4 лютого у ЗМІ з'явилися скриншоти й відео листування Киви з абонентом, підписаним як «Володимир Жириновський», де нардеп у грубій формі коментує діяльність Кабінету Міністрів України і прем'єра Олексія Гончарука.

У пресслужбі Жириновського заявили, що не знають, хто такий Кива.

Також Кива зауважив, що з російським політиком особисто не знайомий. Однак не бачить нічого поганого в спілкуванні з російськими депутатами.

Український парламентарій сказав, що виступає «за міжпарламентські взаємини, які зміцнюватимуть країну і приноситимуть користь народу», і що «депутати російської Думи – це такі самі парламентарії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: