Що дивитися цієї зими: кращі серіали лютого

MV5BMTllMmI5Y2UtMDhkMi00NzhmLTlmM2ItZWEwNjgxYzMzZjk0XkEyXkFqcGdeQXVyODk4OTc3MTY@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Документальний проект про велику аферу, в результаті якої у «Макдоналдса» вкрали мільйони доларів, Аль-Пачіно полює на високопоставлених нацистських чиновників та новий продюсерський проект 50 Cent — у кращих серіалах лютого.

McMillions/МакМілліони

Найчастіше ми забуваємо про новинки в світі документалістики, але мимо цього міні-серіалу пройти буде складно. McMillions («МакМілліони») — проект HBO від Марка Уолберга в якості продюсера про велику аферу, в результаті якої у корпорації «Макдоналдс» були вкрадені мільйони доларів.

Даний серіал розповість про інцидент 1990-х років, коли колишній поліцейський роками крав призові стікери промоакції «Монополія в «Макдоналдс» і продавав їх.

https://www.youtube.com/watch?v=kK2ZGOsbeqo

Briarpatch/Терновий кущ

Наступна новинка місяці Briarpatch («Терновий кущ») — адаптація детективного роману Тіма Росса, де головна героїня (Розаріо Доусон) повертається в своє рідне містечко після звісток про смерть сестри, чия смерть їй не здається випадковою. Пошуки вбивці розплутують систему корупції, і вона виявляється втягнута в повномасштабну війну з місцевими продажними владою.

Locke & Key/Ключі Локка

На Netflix прем'єра адаптації серія коміксів письменника Джо Хілла Locke & Key («Ключі Локка», «Замок і ключ»). Серіал розповість про трьох дітей сім'ї Локк, які разом з матір'ю після жахливого вбивства їх батька переїжджають в родовий маєток «Будинок ключів» в Массачусетсі. Там вони знаходять чарівні ключі, які дають їм могутні здібності. Однак вони не знають, що в стінах будинку живе щось, що теж хоче заволодіти ключами.

For Life/Довічно

Новий продюсерський проект 50 Cent For Life, натхненний історією Айзері Райта-молодшого, розповість про засудженого наркобарона. Він відбуває довічне покарання за злочин, якого не скоював. Ув'язнений вирішує стати адвокатом, щоб постаратися скасувати цей вирок, попутно допомагаючи і іншим засудженим.

Hunters/Мисливці

Дії наступної новинки від продюсера Джордана Пила Hunters («Мисливці») розгортається в 1977 році в Нью-Йорку. Група американських громадян виявляє, що сотні високопоставлених нацистських чиновників живуть серед нас і змовляються створити Четвертий рейх в США. Новоспечена команда мисливців вирушає в кривавий похід, щоб залучити нацистів до відповідальності і зірвати їх нові плани геноциду.

У головних ролях Аль Пачино і Логан Лерман.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: