У Львові ніч минула без надзвичайних ситуацій, кажуть у мерії

піскосуміш
фото з відкритих джерел

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, минула ніч пройшла спокійно, надзвичайних ситуацій через погодні умови не було. Вночі та зранку у місті працювало 19 одиниць снігоприбиральної техніки. Для посипання вулиць використано 13 м3 піскосуміші. В черговому режимі працювало 54 одиниці техніки.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

У Галицькому районі працювало 2 піскорозкидувачі і 1 трактор. Для посипання вулиць використано 7 м3 піскосуміші.

У Франківському районі працював 1 трактор.

У Залізничному районі працював 1 піскорозкидувач, 2 трактори і 1 навантажувач. Для посипання вулиць використано 4 м3 піскосуміші.

У Шевченківському районі працював 1 піскорозкидувач, 1 навантажувач і 3 трактори.

У Личаківському районі працювало 3 піскорозкидувачі і 2 трактори. Для посипання вулиць використано 2 м3 піскосуміші.

У Сихівському районі працював 1 трактор.

У черговому режимі працювало 54 одиниці техніки.

«Минула ніч пройшла спокійно. Інформації про повалені дерева чи пошкодження дахів в ночі не надходило. Керівники районних адміністрацій зранку здійснили об’їзд своїх територій. Загалом ніч пройшла без надзвичайних ситуацій.

Також нагадаю, що зараз триває процес списання будинків з балансу місцевих рад. Вже списано більше 65% будинків. Тому звертаємося до балансоутримувачів будинків — керівників управляючих компаній, голів ОСББ з вимогою якісного прибирання прибудинкових територій та хідників та підтримання в належному стані будинків. Відповідно до ст. 152 Адміністративного кодексу, за неякісне прибирання передбачено штрафні санкції.», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, за інформацією Гідрометцентру сьогодні на території міста також прогнозують посилення сильного вітру. У зв’язку з цим усі комунальні служби районних адміністрацій та бригади ДСНС мобілізовані для оперативного реагування на складні погодні умови.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, мешканців та усіх небайдужих просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: