Групі серійних злодіїв на Львівщині обрали запобіжний захід

пограбування групове
ілюстративне фото

У вівторок, 11 лютого, Галицьким районним судом м. Львова, за клопотанням прокуратури, трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Одному з підозрюваних - тримання під вартою з можливістю сплати 170 тис грн застави, - повідомляють у пресслужбі прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, 11 лютого 40-річного організатора та його трьох спільників затримали у власних помешканнях працівники Управління стратегічних розслідувань Львівщини.

Так, усередині грудня 2019 року чоловіки проникли до квартири львів’ян, звідки викрали майна та грошей на понад 260 тис грн, а незадовго – розібравши стіну, намагались потрапили до приміщення станції технічного обслуговування, однак, через присутність працівників не змогли довести задумане до завершення.

Ще інцидент стався 29 листопада минулого року на вул.Данила Апостола у Львові. Тієї ночі четверо львів’ян проникли у приміщення офісу та напали на охоронця. Зловмисники зв’язали його та погрожували фізичною розправою. При цьому, вимагали розповісти де сховані гроші. Заволодівши стартовим пістолетом та металевим сейфом утекли з місця пригоди.

Щоб приховати сліди правопорушень фігуранти спалили два автомобілі, які використовували під час злочинної діяльності.

Зазначимо, що фігурантів затримали з метою приводу до суду та вирішення питання про взяття під варту.

За вчинене їм загрожує від 7 до 12 років ув’язнення та конфіскація майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: