На Львівщині синоптики попереджають про сильні пориви вітру і ожеледицю

вітер33
фото ілюстративне

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 12 лютого збережуться пориви західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця.

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 12 лютого збережуться пориви західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця, - повідомляють у ДСНС у Львівській області

По всій Україні синоптики оголосили перший рівень небезпечності у зв’язку із сильними поривами вітру до 20 метрів за секунду.

Загалом синоптики виділяють три рівні небезпеки: жовтий, помаранчевий та червоний.

Під час жовтого рівня небезпечності синоптики радять проявляти максимальну обережність при перебуванні у зоні дії погодних явищ.

Під час сильного вітру зазвичай радять не ходити під деревами та біл-бордами.

За поганих погодних умов зокрема ожеледиці водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними. У ДСНС закликають дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: