Софія Федина нагадала Зеленському від чого йому має бути справді «страшно»

федина2

Народну депутатку партії «Європейська Солідарність» Софію Федину викликали в Державне бюро розслідувань для вручення підозри через нібито погрози на адресу президента України Володимира Зеленського.

Народний депутат Софія Федина виступила перед людьми, які зібралися під ДБР на її підтримку, - йдеться на сайті «Прямий».

«Мені боляче і соромно, що в нас не просто «потєрпєвший» Зеленський, а що в нас потерпілий головнокомандувач, який злякався розмови двох невідомих йому жінок. Ви осягаєте весь маразм цієї ситуації? Якщо потерпілий головнокомандувач боїться розмови двох невідомих йому жінок, то як він збирається захищати Україну й протидіяти московському вторгненню та вбивству наших громадян? Він каже, що йому страшно. Він злякався і вважає наші з Марусею Звіробій слова погрозами. Слова «а знаєш, там стріляють», слова «а знаєш, там розриваються гранати», «а знаєш, там люди на межі своїх нервів» і «небезпечно їздити на передову в білій сорочці».

У мене питання: чи знає він (Зеленський - ред.) що таке «страшно»? Страшно - це коли щодня вмирають десятки тисяч українців від голоду. Страшно - коли в тебе забирають останню картоплину, розтоптуючи її ногами, а за три колоски розстрілюють. Страшно - коли НКВДисти сталевими прутами протикають землянки, шукаючи людей, які можуть вижити і розповісти про Голодомор. Так винищили мою родину. Але «95 кварталу» ржачно, тому що «сеньйор голодомор» - наголосила Федина.

Нардепка навела ще деклька прикладів страху, які мали б насправді, на її думку, налякати Зеленського. Зокрема  вона згадала про Євромайдан і побиття студентів «Беркутом» та Іловайський котел.

Нагадаємо, 6 листопада 2019-го ДБР внесло дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань у межах провадження щодо висловлювань народної депутатки від «Європейської Солідарності» Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій про президента Володимира Зеленського.

Приводом для провадження стала трансляція Федини та Звіробій у Facebook з кав’ярні у Львові, де вони з використанням ненормативної лексики розкритикували спілкування Зеленського з добровольцями у Золотому. «Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве», — сказала волонтерка. Депутатка додала, що «там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: