Які свята відзначають 12 лютого (іменини, народні прикмети)

tri_svyatitelya-678x381

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 12 лютого в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 12 лютого в Україні і світі.

Свята та події 12  лютого

Собор трьох святителів: Василія Великого, Григорія Богослова, Іоанна Золотоустого. Свято цих Трьох святителів відзначають в один день із 1076 року. Опісля того, як вони явились єпископу Євхаїтському Іоану і наказали залишити даремну суперечку про «переваги» котрогось із них над іншими. Оскільки всі вони, натхненні й проваджені Святим Духом, творили на благо Христової Церкви. Й тому нема поміж них ні якогось «першого», ні «другого», «більшого» або «меншого», а всі вони - рівні та єдині.

День Дарвіна (відзначається віруючими в теорію еволюції, яку висунув англійський натураліст Чарлз Роберт Дарвін. І хоч теорія і зустріла об'єктивну критику з позицій інших еволюційних концепцій, в т.ч. і з палеонтологічних, і молекулярно-генетичних позицій, проте була дуже зручна для дискредитації інших уявлень в очах широких мас)

Іменини 12 лютого

Цього дня іменини святкують:  Василь, Григорій, Іполит, Іван, Петро, Федір, Стефан, Зенон та Феофіл.

Народні прикмети 12 лютого

Погоду цього дня передвіщав місяць: якщо цієї ночі він був червонуватий, варто чекати сильного вітру. А сильний вітер, у свою чергу, вказував на сиру погоду: Вітер здійнявся - до сирого року. Якщо вітер дув з півночі, а хмар не було, готувались до великих холодів.

Гороскоп 12 лютого

Овен

Сьогодні вам необхідно взяти себе в руки і показати власну надійність, силу і тверезість життєвих розрахунків. Якщо не вистачає внутрішніх резервів спокою, пустіть в хід красномовство.

Телець

Тельців, у яких є пара, в середу чекає охолодження в сімейних відносинах через третіх осіб. Не дійте радикально, проявіть трохи терпіння і все налагодиться. Навіть на важкі ситуації сьогодні варто поглянути з боку. Це дозволить додати легкості в вашу реальність. Але якщо ви відчуваєте брехню і лицемірство – закочуйте рукава і в бій!

Близнюки

Одиноким представникам знака сьогодні легко будуть даватися рішення затяжних проблем. Можливо, до вас прийде ідея, яка приведе до кращого фінансового становища.

Рак

Сьогодні ви будете почувати себе комфортно серед інших людей і відчувати свою внутрішню силу. Насолоджуйтесь приємними моментами і удачею, яка вас буде супроводжувати.

Лев

Якщо сьогодні Леви будуть дуже добрими і чуйними – цим можуть скористатися інші. Але зневірятися не варто, адже головне –  генерувати позитивну енергію. Вона до вас неодмінно повернеться.

Діва

У Дів посеред тижня може виникнути бажання розібратися з деякими своїми незавершеними справами, від вирішення яких їх віддаляв страх. Пам’ятайте, щоб подолати страх, спочатку треба зробити крок в невідоме. Страх – найголовніший наш ворог і піти далі можна, тільки подолавши його. Пам’ятайте про це!

Терези

Терезам зірки обіцяють домашній день! В будинку вас очікує стабільна ситуація, проте до комфорту повертатися не поспішайте відразу. Ближче до вечора вам захочеться поспілкуватися в тісній компанії з близькою людиною.

Скорпіон

Сьогодні ваші розумові здібності будуть на висоті! Використовуйте цей момент, щоб залагодити справи, які вимагають від вас особливої ​​уважності і натхнення. Втім починати нові справи не варто, а ось попрацювати як слід – потрібно!

Стрілець

Стрільці, сьогодні постарайтеся не відволікатися на різні спокуси, і доля дасть вам реальний шанс наблизитися до мети. Тут вже тільки від вас залежить – скористатися ним чи ні.

Козеріг

Складний день для Козерогів! Ви сьогодні просто-таки будете напрошуватися на сварки, конфлікти і скандали. Доведеться потренувати внутрішню силу, щоб не вляпатися в неприємності! Постарайтеся не доводити себе до моменту, коли у вас перегорять запобіжники, і вчасно давайте собі передихнути.

Водолій

Крайність – друге ім’я Водоліїв! Для вас день буде проходити вдало, якщо вони не будуть впадати в крайності. Надмірна емоційність і безконтрольність можуть привести до непотрібних фінансових витрат. Щоб цього не сталося, двічі думайте перед тим, як діставати гаманець. Єдиний виняток – благодійність, тут все ж варто бути щедрим.

Риби

Рибам сьогодні корисно зайнятися справою або відпочинком на самоті. Компанія інших людей в цей день піде на користь. Варто заводити нові знайомства і проявляти свої ораторські та лідерські здібності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: