Слідчі львівського ДБР за пів року не знайшли підозрюваних у справі про «мішок грошей»

князев

Досудове розслідування щодо митників, які у вересні 2019 року пропустили автомобіль із незадекларованою готівкою на суму понад півмільйона євро, триває, підозру нікому не оголошували, - повідомляють у ДБР на запит «Української правди».

Досудове розслідування щодо митників, які у вересні 2019 року пропустили автомобіль із незадекларованою готівкою на суму понад півмільйона євро, триває, підозру нікому не оголошували, - повідомляють у ДБР, пише «Українська правда».

Видання цікавилось, на якій стадії перебуває розслідування у цьому провадженні, та чи оголошували підозру ексдружині колишнього голови Нацполіції Сергія Князєва Вікторії Князєвій, яка перебувала в автомобілі, що перетнув кордон із Польщею, та іншим особам.

Водночас у ДБР підтвердили лише, що Слідче управління ДБР у Львові здійснює досудове розслідування від 23 вересня 2019 року за фактом неналежного виконання службовими особами митного поста Львівської митниці ДФС своїх службових обов’язків.

«На момент надання інформації на інформаційний запит, досудове розслідування у вищезазначеному кримінальному провадженні – триває, необхідні слідчі та процесуальні дії проводяться, про підозру будь-яким особам – не повідомлялось.

Про наслідки здійснення досудових розслідувань у вказаному кримінальному провадженні, в установлені законодавством терміни та спосіб, буде повідомлено зацікавлених осіб».

Запитання, чи розслідує ДБР якісь провадження стосовно Вікторії Князєвої та колишнього голови Нацполіції Сергія Князєва, у бюро теж залишили без відповіді.

У Єдиному реєстрі судових рішень за вказаним провадженням знаходиться лише одне судове рішення від листопада 2019 року про отримання окремих документів від правоохоронних органів Республіки Польща.

Нагадаємо, у вересні 2019 року у пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне» між Україною і Польщею затримали Mersedes-Benz із ексдружиною глави Нацполіції Вікторією Князєвою, що перевозив 500 тисяч євро без необхідного декларування.

Того ж дня голова Нацполіції Сергій Князєв заявив про інформаційну атаку проти нього та його колишньої дружини. За його словами, Князєва перетинала кордон разом із власником коштів директором будівельної компанії. Він стверджував, що кошти були задекларовані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: