У Львові розшукали неповнолітніх братів, які вчора зникли

зниклі брати

Учора, 12 лютого, близько 14-ї години, екіпажі поліції отримали орієнтування на двох братів – підлітків, яких розшукують батьки. Хлопцям 13 і 15 років і живуть вони на Сихові. Їхні фотографії розмістили в соцмережах, щоб до пошуків могли долучитися усі бажаючі.

Вночі, близько 3-ї години, поліцейські 4 батальйону отримали повідомлення від перехожого, який, з його слів, побачив хлопців на вулиці Івана Гонти. Вони йшли в напрямку сувенірного ринку, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Патрульні Богдан Чупик і Микола Зінків почали опрацьовувати цю ділянку, по так званій «спіралі». Обстежили і площу Ринок і проспекти Свободи та Шевченка, а також, цілодобові магазини.

Поліцейські вирішили розширити територію пошуків і поїхали на вулицю Личаківську. На перехресті із вулицею Богдана Котика інспектори виявили хлопців. Підлітки почали втікати та в якийсь момент зупинилися.

Богдан та Микола запитали хлопців чому вони втекли від батьків. Хлопці розповіли, що просто хотіли провести час для власного задоволення.

Разом з інспектором ювенальної превенції хлопців відвезли у Сихівський відділ поліції де на них вже чекали батьки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: