У День Валентина мешканець Самбірщини освідчився коханій на ратуші

86357299_1159311767734262_1951466760859287552_o

У день закоханих Євген запропонував своїй коханій Аллі руку і серце. Освідчитися вирішив на вежі самбірської ратуші.

«Розповідає, що цей день обрав не випадково. Рік тому також на День Валентина зробив сюрприз дівчині, запропонувавши зустрічатися. «Це теж було на площі, - розповідає хлопець. - Я тоді заздалегідь сховав троянду у гілках ялинки. А коли ми прогулювалися, витягнув і подарував квітку. Вона погодилася», - пише пресцентр Самбірської міської ради.

Загалом же кохані разом вже понад рік. Він з Викіт, а вона - з Біскович. Познайомилися у Самборі на святвечір минулоріч. Хоча заочно зналися значно довше.

Усе це Євген розповів під час підготовки сюрпризу коханій. Каже, що мав багато ідей, але в останній момент усе довелося змінити. Дівчина навчається у медичному коледжі, і саме у цей день виникли зміни у розкладі занять. Тож довелося пристосуватися. Приготував повітряні кульки у формі серця, кольоровий дим і розкішний букет троянд із білими голубами. Дівчина навіть не здогадувалася, що на неї чекає. Поки Євген готувався, батько Алли мав вмовити її приїхати на місце. Святкова атмосфера посприяла у задумі. Несподіванка чекала на обраницю Євгена наверху вежі.

«Ось довгоочікувана мить: відчиняються двері входу, і з'являється Алла. Про очам видно, що не розуміє, що відбувається, адже бачить перед собою лише синій дим, фотографа, і якусь мить не наважується увійти. Та побачивши коханого на обличчі з'являється посмішка. "Так!" - каже вона йому», - діляться згадками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: