У Львові пройде спаринг збірної України напередодні Євро-2020

630_360_1581669500-773

УАФ затвердила місця проведення трьох товариських матчів збірної України з футболу, які відбудуться напередодні Євро-2020. 

Про це повідомляє пресслужба УАФ.

«Виконавчий комітет Української асоціації футболу підтримав пропозицію президента УАФ Андрія Павелка визначити Харків, Київ та Львів містами, які приймуть три товариські матчі синьо-жовтих перед їхнім стартом на Євро-2020. Отже, збірна України 26 травня в Харкові на ОСК “Металіст” зіграє з командою Кіпру, 2 червня в Києві на НСК “Олімпійський” — з Північною Ірландією та 7 червня у Львові на стадіоні “Арена Львів” — з Ізраїлем», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в рамках підготовки до Євро-2020 збірна України проведе ще дві контрольні зустрічі - у березні. 27 березня українські футболісти у Сен-Дені на стадіоні «Стад де Франс» (початок матчу — о 22.00) зіграють проти збірної Франції, а 31 березня в Хожуві на Сілезькому стадіоні (о 21.45) — проти збірної Польщі.

Матчі Євро-2020 проходитимуть 12 червня - 12 липня. Збірна України потрапила до групи С фінальної частини XVI чемпіонату Європи з футболу. Суперниками України стали Голландія, Австрія і переможець Шляху D плей-офф Ліги націй УЄФА (Грузія, Білорусь, Македонія, Косово).

Першим суперником підопічних Андрія Шевченка на чемпіонаті Європи з футболу стане збірна Нідерландів. Поєдинок відбудеться 14 червня в Амстердамі на стадіоні «Йоган Кройфф Арена».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: