Українські борчині оформили срібний та бронзовий дублі чемпіонату Європи в Римі

332f028bc992a7f1

Дві срібних та дві бронзових нагороди принесли до спортивної скарбнички України представниці жіночої боротьби Оксана Лівач, Соломія Винник, Алла Черкасова та Ангеліна Лисак.

У ваговій категорії до 50 кг віцечемпіонкою Європи стала Оксана Лівач. На шляху до «срібла» українка лишила позаду представниць Туреччини, Франції та розгромила росіянку. У фіналі за «золото» поступилася болгарці Міглені Селішці 3:5.

У категорії до 55 кг «срібним» успіхом відзначилася Соломія Винник. Українка, стартувавши з 1/4 фіналу, перемогла представниць Туреччини та Молдови. У сутичці за звання чемпіонки поступилася росіянці Ользі Хорошавцевій 0:10.

Третю сходинку забезпечила собі в категорії до 59 кг Ангеліна Лисак. Борчиня перемогла представниць Азербайджану, у чвертьфіналі поступилася молдаванці, у втішній сутичці розгромила угорку і нарешті, у «малому» фіналі була сильнішою за німкеню Лауру Мертенс 6:0.

Бронзовий здобуток подвоїла в категорії до 68 кг досвідчена Алла Черкасова. Українка перемогла борчинь з Азербайджану, Франції, у півфіналі поступилася росіянці, і в сутичці за третє місце здолала білоруску Ганну Садчанку 4:2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: