Андрій Єрмак оприлюднив дані про свої доходи та активи (відео)

19_main
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Новий керівник Офісу президента України Андрій Єрмак подав декларацію про майновий стан та доходи за 2019 рік, в якій задекларував квартиру в Києві та майже 256 тисяч гривень доходу.

Відповідно до декларації, Єрмак володіє квартирою в Києві вартістю понад 3,5 млн гривень та автомобілем Toyota Camry 2015 року випуску, пише Уніан.

Очільник Офісу президента володіє низкою корпоративних прав, вартість найдорожчого з них, Адвокатського об'єднання "Міжнародна правнича компанія" 120 тисяч гривень.

Також новий глава ОП вказав, що володіє різними частками корпоративних прав у дев’яти компаніях: ТОВ Гарнет Інтернешнл Медіа груп, ТОВ Міжнародна юридична компанія, ТОВ Міжнародна фармацевтична група, ТОВ Інтерпромфінанс-Безпека, ТОВ ЕР ПІ АЙ, ЗАТ Інтерпромфінанс-Україна, а також в адвокатському об'єднанні Міжнародна юридична компанія, ТОВ АМА Віжн і ТОВ Віссон Юкрейн Технолоджіс. Загальна задекларована вартість цих часток — близько 300 тис. грн.

Єрмак задекларував 256 тисяч гривень доходу за рік - здебільшого це заробітна плата та дохід від підприємницької діяльності.  Окрім цього, Єрмак зареєстрував 9 млн 722 тис 290 грн грошових активів. Так, він позичив 1 380 660 грн третім особам. Крім того, в декларацію внесено дві великі заборгованості перед декларантом за договорами на загальну суму в понад 8 млн гривень.

Єрмак також тримає готівкою 347 тисяч доларів та 50 тисяч євро.  В декларації зазначені, крім іншого, 1 262 500 грн фінансових забов’язань Єрмака перед "Альфа-Банком".

Більше про декларацію Єрмака можна дізнатися у сюжеті Espreso.TV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: