Мерія Львова підтримає громадські організації на понад мільйон гривень

meriya-1

У міському управлінні соціального захисту передбачили кошти на фінансову підтримку заходів, які напрацювали громадські організації в соціальній сфері у 2020 році.

Зокрема, на 17 найкращих соціальних ініціатив, які обрала конкурсна комісія, а це — депутати міської ради, працівники управління, а також представники громадського середовища, цьогоріч скерують 1 078 545 грн, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Цього року ми фінансово підтримали найбільшу за останні роки кількість заходів, адже громадські організації скерували нам на розгляд багато дуже потрібних місту соціальних ініціатив. Притому всі вони — цікаві, різнопланові й розраховані на різні категорії громадян: і бездомних, і людей з інвалідністю, і дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, і малозабезпечені сім’ї, і молодь з особливими потребами. Що ж до різноплановості заходів, то це — мандрівки, таборування, оздоровлення, закупівля шкільного приладдя для дітей із кризових сімей, майстер-класи, концерти, конкурси, сангігієнічні послуги для бездомних, харчування для потребуючих», — розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Як повідомив посадовець, цього року зросла не тільки кількість громадських ініціатив, до фінансування яких долучилось місто, а й, власне, сума бюджетних коштів, яку скерували на ці потреби. Так, у 2020 році на ці потреби передбачили 1 078 545 грн, тоді як у 2019 році — 955 625 грн, а у 2018 році — 795 850 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: