На Львівщині викладач наклав на себе руки у робочому кабінеті

повісився

У понеділок, 17 лютого, у Дрогобичі на Львівщині в кабінеті повісився 66-річний викладач Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Випадок стався у будівлі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій, який є структурним підрозділом педуніверситету і розміщений на вул. Стрийській у Дрогобичі, - повідомляє ZAXID.NET з посиланням на правоохоронні органи.

66-річний мешканець Дрогобича, професор цього університету Богдан Винницький повісився у своєму кабінеті. Його тіло виявили співробітники. Попередньо відомо, що чоловік мав проблеми зі здоров'ям, скаржився на сильні болі в голові.

У поліції Львівщини повідомили, що в поліцію надійшло повідомлення про цей випадок. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Відповідно до інформації на офіційному сайті вишу, Богдан Винницький був доктором фізико-математичних наук, професором інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій. Народився 22 червня 1953 в селі Чайковичі Самбірського району Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: