Нове громадсько-політичне об’єднання «Львів і майбутнє» заявило про наміри взяти участь у місцевих виборах

maxresdefault

15 лютого у Пороховій вежі відбулася презентація нової громадсько-політичної платформи «Львів і майбутнє». Новостворена громадсько-політична коаліція об’єднала низку організацій різних сфер діяльності.

Лідером нового об’єднання обраний  Ігор Кузьмак, голова ГО «Форум Львів і майбутнє». Він відомий у Львові передусім як архітектор (керівник проєктних робіт на «Арені Львів», першої черги студмістечка УКУ, автор проєкту реконструкції площі Юра, та багатьох інших об’єктів). Нещодавно він розпочав інформаційну кампанію з серією матеріалів стосовно енергоефективності, енергоощадності та генерального плану розвитку Львова.

Під час презентації учасники новоутвореного об’єднання відкрито задекларували намір взяти участь у місцевих виборах, які відбудуться цієї осені.
Ігор Кузьмак наголосив, що діяльність нової платформи будується на потребі нової якості управління для Львова, базовим критерієм якої є професіоналізм.

«Ми переживаємо добу популістських гасел та непрофесійних рішень. Добу, коли високі достойники і в центрі, і в регіонах не соромляться говорити, що є профанами в сферах своєї відповідальності. Наша мета – професіоналізм як основа міського управління і розвитку міста. Це одна з причин створення нашої платформи, яка об’єднала такі різні організації за сферами діяльності заради спільної мети. Всі ці люди – фахівці високого рівня, кожен в своїй галузі. Таким чином ми охоплюємо широку сферу проблем Львова, над якими ми вже почали працювати і будемо працювати надалі, аби на виході мати готові, чіткі, ефективні та реальні для втілення рішення», – сказав Ігор Кузьмак.

Представники платформи «Львів і майбутнє» наголосили, що є відкритими до співпраці з представниками всіх здорових громадських та політичних сил Львова, які розділяють фундаментальні цінності нового об’єднання та готові працювати над проєктами з розвитку міста і їх втіленням у життя.

Учасники новоствореної платформи стали: ГО «Форум Львів і майбутнє», Серед них – Львівська організація Спілки архітекторів, ГО «Клуб Успішних Жінок», Львівська крайова організація Української Республіканської партії, Асоціація роботодавців Львівської області,  суспільно-культурне товариство «Гуцульщина», ГО «Спілка автомобілістів Львівщини», ГО «Львівська громада для княжого міста», Львівське обласне козацьке товариство міжнародної асоціації «Козацтво» , ЛМГО «Відродження Знесіння», «Об’єднання роботодавців «Добробут»,Львівське обласне спортивне товариство «ГАРТ», ГО «Духовно-мистецький центр «Львів»,  Львівський Центр Суспільної служби України,  обласна організація  Української спілки ветеранів Афганістану, ЛМГО «Молода ініціатива», ГО «Львівська Міська Організація Ветеранів Афганістану, Учасників Антитерористичної Операції, Інших Локальних Війн», «Ліга ділових кіл паливно-енергетичного комплексу».

*реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: