Очільник Львівщини закликає молодь публікувати свої бізнес-ідеї, обіцяє винагороду

ідея

Максим Козицький закликає молодь Львівщини до створення бізнес-ідей. За це переможець отримає можливість навчання у Західноукраїнська Бізнес Школі.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«І це не порожні слова, а один з основних постулатів моєї діяльності. У моїй команді, як колись в бізнесі, так і зараз в ОДА, багато молоді. Я розумію всю важливість навчання молодого покоління і хочу дати можливість розвитку для перспективної молоді, яка зробить зміни в місті, країні та навіть світі і буде слугувати прикладом для інших.

Напишіть у коментарях під цим дописом свою бізнес-ідею або опис стартапу, який допоможе розвитку або вирішить одну з проблем Львівщини. Автор найкращої ідеї матиме змогу протягом 5 місяців навчатись у West Ukrainian Business School WUBS у Львові (Західноукраїнська Бізнес Школа) - школа для молодих бізнесменів, яка покликана розвинути амбції молоді, їх підприємницькі навички, шляхом взаємодії, менторства та тренінгів від успішних бізнесменів України.

Ваші ідеї залишайте у коментарях до 12.00 21.02.2020.

Участь беруть молоді люди віком від 17 до 25 років. Ваш коментар має містити три пункти: суть бізнес-ідеї, яку актуальну проблему Львівщини вона вирішить, скільки часу і інвестицій потрібно на реалізацію. Також залишіть контакти, вкажіть свій вік та населений пункт.

Визначати переможця буду спільно з засновником WUBS Igor Dulyn.

Результати оголошу 24.02.2020», - написав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: