Останні оновлення: що відомо про нові функції Facebook, Instagram та Telegram

1

Минулого тижня три популярні соціальні мережі розширили свій функціонал.

Соцмережа Instagram тепер сортує підписки аккаунта за двома категоріями. В «Найменше взаємодій» відображаються ті профілі, від яких соцмережа рекомендує відписатися, а в «Найчастіше показувані у стрічці» можна побачити, чиї публікації викликають в користувача найбільший інтерес.

Для створення цих категорій Instagram аналізує взаємодію користувачів з профілями, на які вони підписані. Вона враховує не тільки «лайки» на дописи, а й реакції на розповіді. Переглянути їх можна в розділі «Відстежуються».

У месенджері Telegram тепер можна не тільки спілкуватися зі своїми контактами, а й заводити нові знайомства. Функція носить назву «Люди поблизу», і доступна через «Контакти – Знайти людей поблизу». За замовчуванням ця опція не є активною. Зробити профіль доступним для перегляду можна, натиснувши «Показувати мене». Таким же способом видимість легко відключити.

«Люди поблизу 2.0» може допомогти вам знайти нових друзів або домовитися про побачення в останні хвилини Дня святого Валентина» – пише команда Telegram у своєму офіційному блозі.

Facebook запустив новий додаток Hobbi. «Його призначення – документувати ваш прогрес у справах, які вам подобається робити», – пишуть розробники в описі додатку на AppStore. Очікується, що на цій платформі користувачі будуть публікувати фото своїх проєктів та ділитися ними з близькими. Темами можуть бути кулінарія, випічка, саморобка, декоративно-прикладне мистецтво, фітнес чи декор для дому. Наразі Hobbi доступний тільки для iPhone та iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: