Чи загрожує Львову від'єднання Брюховичів: що думає мер

IMG_0467

Сьогодні, 18 лютого, під час виїзного брифінгу з нагоди відкриття амбулаторії у Брюховичах міський голова Львова поділився з журналістами поглядами на можливість від'єднання Брюховичів від Львова.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

За словами Андрія Садового, амбулаторію ремонтували згідно з попереднім планом. На фінальній стадії у Брюховичах також знаходяться ремонти ЦНАПів.

«Новий ЦНАП ми вже будуємо. Невдовзі паспорт або права можна буде отримати на місці. Також у Брюховичах у 2020 році буде виконано ремонт школи. Його плануємо завершити до вересня поточного року», - заявив мер.

За словами міського голови, Брюховичі повинні розвиватися і нарощувати інфраструктуру, рекреаційний комплекс. «У Брюховичах є лікувальні джерела, це свідчить про великий потенціал. Мікрорайон не повинен залишатися винятково спальним», - вважає Садовий.

Однак на запитання журналіста про те, чи значна увага до Брюховичів зумовлена прагненням частини мешканців від’єднатися від Львова, Садовий заперечив.

«Брюховичі є і завжди були зі Львовом. Мешканці у своїй більшості не підтримують від’єднання Львова. А та маленька частина, що має сепаратистські настрої, не здобуде прихильності всіх Брюхович. Спитайте у мешканців, чи їм хочеться за довідками їхати у Пустомитівський район. Або ж вони хочуть мати львівську інфраструктуру, освіту, медицину. Я думаю, що відповіді очевидні», - підсумував Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: