Кінцевий пункт прибуття літака з Уханя змінили зі Львова на Київ

сайап

SkyUp відправить в Ухань літак Boeing 737-700 19 лютого, а вже 20 лютого розпочнеться процес евакуації українців з Китаю. Згідно онлайн-табло на сайті авіакомпанії, рейс з Ухань буде виконаний до Львова з проміжною посадкою в Алмати.

Як розповів міністр внутрішній справ України Арсен Аваков в ефірі програми «Свобода Слова», китайська влада в потрібний момент доставить пасажирів до літака в аеропорту Ухань. Серед них будуть також громадяни Росії, Білорусі, Нідерландів, Аргентини та інших держав.

Після публікації матеріалу на сайті SkyUp кінцевий пункт для рейсу з Ухань змінили зі Львова на Бориспіль.

Перед евакуацією у пасажирів перевірятимуть температуру. На борт не допустять людей, якщо температура буде перевищувати 37,2 ° C. Рейс в Ухань виконає посилений екіпаж з 16 осіб. З ними також полетять поліцейський, двоє лікарів, медсестра, військовий і працівник консульства. По прибуттю в Україну всіх пасажирів і супроводжуючих, включаючи екіпаж, посадять в автобуси і направлять в спеціальне місце на карантин тривалістю 14 днів. Місце карантину міністр не назвав.

«Літак продезинфікують за спеціальною процедурою. Дуже складною, витратною, яка обумовлена ​​з фахівцями авіабудівниками і включає аж до заміни спеціальних повітряних фільтрів, щоб повністю убезпечити ситуацію. Всі відходи, фільтри, серветки, залишки їжі будуть зібрані в спеціальні ємності і спалені», - додав міністр.

На початку лютого українські авіакомпанії МАУ і SkyUp припинили виконання прямих польотів в Китай, закривши рейси Київ-Санья. Останні літаки вирушили до Китаю порожніми для вивозу українських туристів. При прильоту всім пасажирам перевірили температуру і відпустили додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: