На Донбасі триває бій: українські захисники понесли втрати (відео)

2121175

Вранці 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний.

Вранці 18 лютого збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Горіхове, Кримське, Хутір Вільний.

Як зазначає журналіст Юрій Бутусов, бій, зокрема у Золотому, триває з 5 години ранку. За його словами, ситуація на фронті дуже важка, а гуркіт артилерії чують мешканці Сєвєродонецька, Лисичанська, Попасної.

«Противник на широкому фронті накриває бойові порядки порядки 72-ої и 93-ої механізованих бригад у районі ділянки Золоте-Горіхове-Новотошківське. На одному з опорних пунктів відбувся ближній бій з російською штурмовою групою. Наша артилерія відрила вогонь у відповідь, акумулюються резерви», – написав Юрій Бутусов.

Згідно з повідомленням штабу Операції Об'єднаних сил, окупанти ведуть обстріли по нашим захисникам із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовує міномети калібру 120 мм. Також противник веде вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

«Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування. Станом на зараз триває бій. На жаль, внаслідок ворожих обстрілів українські захисники понесли втрати», – повідомляють у штабі.

Місцева жителька селища Попасної, що на Донеччині, опублікувала у соцмережі відео, на якому чути обстріли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: