У Брюховичах п’яний водій в’їхав у магазин

86352731_2816406058413001_2322891688621637632_n

У понеділок, 17 лютого, у Брюховичах затримали п’яного водія, який в’їхав в магазин. Власник Daewoo Lanos був нетверезий та, за свідченнями очевидців, мав при собі зброю.

Про це пише Zaxid.net.

«Свідки події повідомили, що у громадянина є предмет, схожий на зброю. Провівши поверхневу перевірку, було виявлено автомобільний ключ, замотаний у тканину», — розповіли інспектори патрульної поліції.

Водій поводився агресивно, намагався покинути місце події, не називав свого імені та відмовився показати документи. Його затримали за допомогою кайданків.

Пізніше встановили його особу, це мешканець Брюховичів 1976 року народження. На нього склали протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП, керування транспортним засобом в стані сп'яніння та постанову за керування без необхідних документів.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, лютий лише пересік екватор, а львівські водії не перестають нас дивувати своєю безвідповідальністю. 128 протоколів склали патрульні поліцейські на водіїв які під дією алкоголю чи наркотиків, сіли за кермо автомобіля. У порівнянні лише за ці вихідні інспектори оформили 43 протоколи за ст.130 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: