У Львові для воїнів АТО / ООС діють курси з вивчення англійської мови

фото англійська

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарська, 41, діють безкоштовні курси англійської мови. Скористатись ними можуть учасники АТО / ООС та члени їхніх родин. Заняття організували у співпраці з ГО «Anomaly», учасники якої й викладають курс.

Як повідомили в міському управлінні соціального захисту, у Центрі сформовано декілька навчальних груп: є група для учасників АТО, які вивчають англійську на початковому рівні; окремо проводять заняття для ветеранів АТО з інвалідністю; передбачено також дві вікові групи для дітей учасників АТО. Крім того, щопонеділка та щочетверга у Центрі діє ще один окремий курс — розмовний клуб з носієм мови «Speaking Club with Jim». Усі ці заняття відбуваються у приміщенні Центру. Тривалість кожного заняття — від 1,5 до 2 годин, а дитячих — 1 година, - йдеться на сайті ЛМР.

«Ці курси користуються популярністю: на сьогодні у кожній групі займається до 10 осіб. До речі, доволі часто на заняття приходять й військовослужбовці: вони відвідують розмовний клуб «Speaking Club with Jim», який якраз розпочинає свою роботу в обідню пору — о 13:00 год. А ще зі задоволенням користуються можливістю вивчення англійської ветерани АТО з інвалідністю. Один із них, до слова, є переможцем Ігор Нескорених, які відбулись у 2017 році в Торонто, інший — член цьогорічної збірної України», — повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР.

Попри вивчення англійської мови, у Центрі організовують багато цікавих заходів для учасників АТО. Серед них — «Школа юного захисника», «Історія успіху ветерана», «День сім"ї», «Родинна порадня ветеранів», «Клуб розвитку здібностей побратимів».

За словами заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної, місто фінансово підтримує заходи, які організовує для захисників нашої країни Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій. Зокрема, на їх фінансування у 2020 році передбачено 409 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: