Вранці на Луганщині окупанти 56 разів поцілили з танка

zona-provedennia-oos

Найманці РФ обстріляли чотири населені пункти.

У штабі Операції об'єднаних сил уточнили інформацію про атаку окупаційних військ, яка сталася вранці 18 лютого в Луганській області.

Збройні формування РФ обстріляли позиції захисників неподалік населених пунктів Новотошківське, Кримське, Оріхове, Попасна та хутір Вільний, ідеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook. Раніше повідомляли про те, що обстріли відбулися тільки поблизу Новотошківського, Оріхового, Кримського і хутора Вільний.

«Російські окупанти застосували артилерійські системи, в тому числі ствольну артилерію калібру 152 мм - шість снарядів, калібру 122 мм - 18 снарядів. Окрім того, загарбники випустили по позиціях наших захисників більш ніж 164 мін з мінометів калібру 120 мм і 44 міни з мінометів калібру 82 мм. Також супротивник вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів», - додали в штабі.

Крім цього, поряд з Новотошківським окупанти здійснили 56 пострілів по наших позиціях з танкового озброєння. В районі бойового зіткнення штурмові дії вели диверсійно-розвідувальні групи супротивника.

Нагадаємо, під час цієї атаки один український військовослужбовець загинув, трьох поранено і двох контужено. Бій тривав близько п'яти годин.

Начальник Генерального штабу Руслан Хомчак повідомив, що загрози наступу з боку бойовиків на Донбасі немає, а Збройні сили України фіксують лише провокації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: