Державна податкова служба спростувала інформацію про податок на карткові перекази

2020-02-19 20.07.00 24tv.ua 9d4d4cbc1b3d

Державна податкова служба (ДПС) спростувала інформацію про нібито запровадження податку на грошові перекази з картки на картку.

Напередодні низка ЗМІ поширила інформацію про те, що в Україні нібито вводять новий податок на грошові перекази на банківські картки. ДПС спростувала цю інформацію, повідомляє Цензор.НЕТ.

«Жодних нових податків не вводиться! Інформація про те, що вводиться новий податок і тепер будуть оподатковуватися всі кошти, які надходять на приватні картки, не відповідає дійсності. Оподаткування буде здійснюватись виключно у випадках, передбачених чинним законодавством. Звертаємо увагу, що інформація про банківські рахунки звичайних фізичних осіб (які не є ФОПами) може бути надана банком тільки: за запитом ДПС - про наявність банківських рахунків, за рішенням суду - про рух коштів або про будь-яку іншу інформацію щодо рахунку. Тому, якщо ДПС дізнається номер рахунку фізичної особи, то для розкриття більш детальної інформації щодо нього (про рух коштів тощо) зобов'язана звернутися до суду», - заявили в податковій службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: