На забудовника, що встановив огорожу на вулиці Дорошенка, наклали штраф

2020-02-19 13.06.17 city-adm.lviv.ua 63166a625495

Адмінкомісія наклала штраф на забудовника, що встановив огорожу на вулиці Дорошенка, 2.

У середу, 19 лютого, під час засідання адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини, було розглянуто 4 протоколи, складені на фізичних осіб, які у своїх квартирах провели заміну дерев’яних вікон/балконних дверей на пластикові, і 2 протоколи, складені на юридичних осіб, передає прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, максимальний штраф, у розмірі 170 тис грн., накладено на забудовника, який встановив огорожу на вул. Дорошенка, 2, та власника приміщень у будинку на вул. Поповича, 5, де вибито дверний отвір.

Як відзначили начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко та заступник голови Галицької РА Роман Гавчак, це — територія в межах історичного ареалу, а встановлення огорожі відбулося без відповідних дозволів. Дозволу на початок будівельних робіт також не видавали.

Своєю чергою, «Адміністративно-технічне управління» підготувало припис про вчинене порушення, з вимогою демонтувати огорожу до 21 лютого.

Присутній на засіданні комісії представник забудовника не надав відповіді, що паркан буде демонтовано, стверджуючи, що документів про припис іще не отримали, тому потрібно з ними ознайомитися. Представниця «Адміністративно-технічного управління» вручила йому копію припису.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: