Шини і блокпости: мешканці Винників далі планують перекривати дорогу до госпіталю (фото)

86990349_129325568406403_3415948693516320768_n

Мешканці Винників планують перекривати дорогу і не будуть впускати сюди евакуйованих українців з Уханя, якщо їх сюди все ж таки привезуть.

На в'їзді до госпіталю біля воріт склали шини. Під'їждають машини. Нікого не впускають і не випускають, – повідомляє кореспондентка Дивись.info Валерія Печеник.

Мешканка Винників пані Зоряна Стасів розповіла, що будуть чергувати під госпіталем.

«Диму без вогню не буває. Будемо пильнувати, щоби сюди нікого не привозили і нікого не виписували. Люди виходять з речами, значить їх повиписували. Я не думаю, що влада не була попереджена», – розповіла мешканка пані Стасів.

Медпрацівниця госпіталю, яка не назвала свого імені, розповідає, що їм сказали покинути приміщення госпіталю сьогодні, до 17.00.

«Нам сказали до понеділко до побачення. Якщо ми звідси підемо, нас ніхто вже завтра не пустить. У відділі нам сказали, що працюємо сьогодні до 17 години, і щоб нікого тут вже не було. А все через те, що до нас везуть евакуйованих. Плануємо стояти тут до понеділка і нікуди не підемо. Хочу наголосити, що хворих виписали, операції скасували. Ми будемо стояти тут доти, доки потрібно», – розповіла медпрацівниця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: