У Львові чоловік погрожував «підірвати» вулицю, бо мав особисті справи

підрив

«Кину гранату та все підірву!» – такий виклик надійшов на лінію 102.

Сьогодні, близько 10-ї години, патрульним на службовий планшет надійшов виклик від заявника, про те, що працівники поліції не пускають трамвай в центральну частину міста. Чоловік сказав, якщо ніхто зараз не приїде, то він кине гранату та все підірве.

Уже через декілька хвилин патрульні прибули на площу Івана Франка та зустріли 63-річного чоловіка, який одразу зізнався, що це він здійснив неправдивий виклик, бо йому терміново треба вирішувати особисті справи, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Інспектори провели поверхневу перевірку заявнику та переконались, що чоловік заборонених речей при собі не має. Також, вдалось встановити, що громадянин вже неодноразово притягався до відповідальності, за хибні виклики.

Відтак, заявника запросили у Галицький відділ поліції, де на нього винесли постанову за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Якщо вам загрожує небезпека, негайно телефонуйте на 102, але пам’ятайте, що коли ви здійснюєте завідомо неправдивий виклик, хтось інший лишається допомоги, яка йому вкрай необхідна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: