На Новому Львові зведуть житлову багатоповерхівку

32089eba60a42984ad521a8c8055ddff

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво житлового будинку на вул. Угорській.

Зокрема, виконком, видав  ТзОВ «Львів-Інвест Плюс» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14., передає ІА Дивись.Info.

Площа земельної ділянки, яка є комунальною власністю становить 0,7609 га. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО "Полярон" на вул. Угорській та ЗАТ "Львівторгбуд" на вул. Тернопільській).

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 23%. Гранична висота споруди - 29 метрів, .

Будинок належатиме до житлового кварталу, який складається із трьох спарених будинків, на який забудовник отримав дозвіл у грудні минулого року.

Як розповів забудовник, у цьому кварталі з квітня почнеться будівництво дитячого садочка, а з 1 вересня почне працювати приватна школа, яку мають здати в експлуатацію у серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: