На Київщині знайшли застреленим колишнього керівника телеканалу "Інтер"

34_main
Фото: відкриті джерела

У селі Чайки Київської області застрелився 56-річний житель столиці. На «102» зателефонувала жителька села Чайки і повідомила, що у будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав на гостини з Києва.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Там поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Загиблим виявився 56-річний житель Києва. На місці події у якості речового доказу вилучено пістолет марки Jericho 941 PSL, набої та гільзу.

За попередніми даними, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою відміткою «Самогубство». Поліцейські встановлюють усі обставини трагічної події.

Як повідомляє УНІАН, загиблим є колишній керівник телеканалу «Інтер», підприємець Сергій Старицький, самогубство він скоїв у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари.

Але більше він відомий як засновник і генеральний директор Atlantic Group - це один з найбільших рекламних холдингів України. Також, за даними з відкритих джерел, Сергій Старицький – засновник ТОВ «Спорт Медіа Проект» і ТОВ «C. I. U.». Діяльність обох компаній припинена.

Основною версією загибелі правоохоронці вважають самогубство.

Старицький і Кожара - однолітки, обидва народилися в 1963 році.

Відомий бізнесмен та друг Старицького Володимир Костерін повідомив у фейсбуці, що це не було самогубством.

"Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Так як це неправда. Інформація надходить від експертів іншого роду, стріляли з 3-5 метрів. Знав Сергія багато десятиліть. У нього було багато планів по розвитку нового бізнесу та проектів", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: