Львівські патрульні взяли участь в соціальному проєкті для водіїв (фото)

Безымянный262
Фото: патрульна поліція

Патрульні взяли участь в соціальному проєкті організованому спілкою автомобілістів та автошколами Львівщини, щоб покращити знання та навички водіїв, задля безпеки дорожнього руху.

Про це повідомляє патрульна поліція.

Підчас спілкування з присутніми, інспектори обговорили питання взаємодії «патрульний-водій». А також, про відповідальності за кермом. Кожний охочий протестував окуляри "Drunk Busters Goggles", які імітують стан алкогольного сп’яніння, щоб усвідомити ризики керування в нетверезому стані та зрозуміти небезпечний вплив алкоголю на водія. Разом провели аналіз автопригод, причини їх виникнення та розглянули умови для складання Європротоколу.

Присутнім нагадали про важливість користування засобами пасивної безпеки, світло відбивальними елементами та використання дитячих автокрісел.

Кожен охочий міг задати інспекторам питання стосовно законодавства, особливостей роботи патрульної поліції та безпеки дорожнього руху.

Завдяки теплій та дружній атмосфері, зустріч була цікавою, результативною та пізнавальною. Адже навчати майбутніх водіїв потрібно, а ще більше потрібно вдосконалювати свої знання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: