Львів'ян запрошують долучитись до благодійного аукціону, аби допомогти безпритульним тваринам

85232244_108752370721065_3517996691267518464_o

ЛКП «Лев», яке опікується безхатніми тваринами, запрошує львів‘ян взяти участь у благодійному аукціоні зустрічей «Добра кава від «Лева», аби зібрати кошти на лікування вуличних собак і котів.

Про це йдеться на сторінці аукціону у Facebook.

«Щороку команда ЛКП «Лев» рятує та прилаштовує в нові родини сотні безпритульних тварин. Проте наша мрія - допомогти ще більшій кількості хвостатих, тож ми вирішили організувати благодійний аукціон зустрічей «Добра кава від «Лева». Його мета - збір коштів для допомоги і лікування безхатніх тварин, що постраждали від вуличного життя», - розповідають організатори.

Долучитися до аукціону може кожен, хто досяг 16-річного віку. Для цього необхідно підписатися на сторінку аукціону в Facebook та Інстаграм і надіслати на пошту [email protected] своє фото і цікаву інформацію про себе, своє хобі, уподобання або ж смішні історії з життя.

Крім цього, для того, щоб придбати зустріч із людиною необхідно знайти її світлину на сторінці аукціону в Facebook та зробити свою ставку під цим фото. Ціна першої ставки 50 грн, кожна наступна ставка +20 грн.

«31 березня ми підіб‘ємо підсумки аукціону. Після того, як ми визначимо найбільшу ставку під кожним фото, благочинець внесе кошти, ми надамо покупцеві ваші контакти, все що залишиться - це чудово провести час із новим другом або подругою.

Аукціон триватиме з 22 лютого по 31 березня. Після закінчення аукціону у вас буде 2 дні для того, щоб оплатити лот на нашому сайті lkplev.com за кнопкою Donate», - додають в ЛКП «Лев».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: